AROMATOUCH

Terapie. Aromatouch. Biorezonanta
STABILEȘTE O PROGRAMARE

TEHNICA AromaTouch

Acceptarea pe scară largă a uleiurilor esențiale atât în casele noastre, cât și în comunitatea științifică, a determinat alegerea acestei abordări naturale ca un mijloc de a menține un stil de viață sănătos. Multe persoane sunt pasionate de uleiurile esențiale, cu toate acestea uneori nu știu exact cum să le folosească. Dr David K. Hill, D.C., medic-șef și director fondator / președinte al comitetului de consilieri științifici al doTERRA, a dezvoltat tehnica AromaTouch tocmai pentru a oferi tuturor celor interesați o modalitate de a experimenta în propriul corp calitățile deosebite ale uleiurilor esențiale.

Tehnica AromaTouch utilizează uleiuri esențiale Certified Pure Tested Grade® doTERRA. Fiecare lot de uleiuri esențiale trece prin teste riguroase pentru a se asigura că respectă standarde stricte de calitate. Această testare este esențială pentru ca fiecare sticlă de ulei să fie pur, iar chimia uleiului esențial să fie nealterată pentru a genera efecte pozitive maxime. Tehnica oferă instrucțiuni specifice atât pentru dozare, cât și pentru aplicare, ceea ce face să fie o modalitate sigură și eficientă prin intermediul căreia ne putem bucura de toate beneficiile uleiurilor esențiale.
Diferiți factori de stres cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi pot avea un impact negativ asupra stării noastre generale de sănătate. Tehnica AromaTouch ajută la atenuarea efectelor pe care le au asupra corpului acești factori de stres, atât cei fizici, cât și cei emoționali și încurajează funcționarea sănătoasă a sistemului nervos autonom. Uleiurile specifice folosite, în combinație cu atingerea umană oferă avantaje multiple.

Rolul aromelor: multe din plăcerile sau neplăcerile simțite de noi în ceea ce privește aromele vin de fapt din experiențele, emoțiile atașate acelor arome. Există dovezi convingătoare că aromele plăcute ne pot îmbunătăți starea de spirit. Fiecare ulei esențial din tehnica AromaTouch a fost selectat atât pentru proprietățile sale aromatice individuale, cât și pentru proprietățile aromatice puternice rezultate din combinarea sa cu celelalte uleiuri. Mirosul general al AromaTouch este liniștitor, ușor și plăcut simțurilor.
Rolul atingerilor: indiferent că este vorba despre o strângere de mână sau o îmbrățișare, fiecare atingere fizică are o semnificație diferită. Chiar și atunci când aplicăm uleiurile esențiale este o mare diferență între a întinde niște ulei pe antebrațul cuiva și a-i oferi o ședință de AromaTouch, care îi va influența starea generală de sănătate. Atingerea fizică este la fel de importantă pentru AromaTouch ca și aromele uleiurilor esențiale, datorită uimitoarelor sale abilități de vindecare. Deși principalul scop al tehnicii este acela de a aplica uleiurile esențiale și de a-i oferi clientului o experiență cu uleiurile esențiale, tehnica AromaTouch este și despre conectarea cu o altă persoană la nivel emoțional. Legăturile care se formează prin intermediul acestei tehnici generează sentimente de încredere și ajută clientul să se relaxeze.

Spre deosebire de masajul tradițional, tehnica de masaj AromaTouch utilizează 8 uleiuri esențiale și amestecuri de uleiuri esențiale special selecționate pentru a induce o stare de relaxare în corp și a ajuta la eliberarea stresului acumulat, pentru a susține sistemul imunitar, pentru a ajuta la ameliorarea durerilor și la reducerea inflamației, precum și pentru a îmbunătăți starea interioară.
În timpul sedinței AromaTouch, terapeutul va aplica uleiurile și amestecurile de uleiuri esențiale, împreună cu un ulei purtător, pe spatele și tălpile persoanei care primește tratamentul, utilizând diferite tehnici de lucru cu mâinile. Uleiurile vor fi aplicate de-a lungul unora dintre meridianele energetice și pe puncte reflexogene pentru a stimula și promova homeostazia și pentru a aduce echilibru în corp.

Uleiurile și amestecurile de uleiuri folosite sunt următoarele: Balance®, Lavender (Lavanda), Tea Tree (Arbore de ceai), On Guard®, AromaTouch®, Deep Blue®, Wild Orange (Portocala) si Peppermint (Menta).

Balance și Lavanda sunt utilizate pentru managementul stresului și pentru a promova relaxarea. Arborele de ceai și On Guard pentru purificarea corpului și pentru a susține sistemul imunitar. AromaTouch si Deep Blue pentru a reduce inflamația în corp, iar Portocala și Menta pentru energizare și revitalizare.

Contactează-ne pentru detalii

Terapie Bowen. Terapie Emmett. Biorezonanță
STABILEȘTE O PROGRAMARE